AME Group

Is sinds 2008 een Achterhoeks bedrijf in de media voor Artiesten, Boekingen, Casting, Figuratie, Webdesign. Wij zijn ontstaan als Achterhoek Artiesten Boekingen & Casting in samenwerking met PEHVB Group het moederbedrijf van de handelsnaam AME Group.

AME Group is een bedrijf dat opgericht is door iemand die woonachtig is in Neede en al diverse jaren bezig is op de landelijke tv, ook heeft hij in het verleden een radioprogramma gemaakt bij Berkelland F.M. toen nog in Eibergen.

Met diverse jaren toch een aardig ruime ervaring heeft opgebouwd is het nu de tijd voor een eigen tv zender in de Achterhoek, zo kan hij zijn tv en radio ervaringen delen met meerdere belangstellende voor dit vak.

RTV-Achterhoek maakt ook gebruik van de casting en boekingen van AME Group, zoals de website www.4artist.nl  en www.4casting.nl beschikken over een ruim aanbod diverse talenten uit onze omgeving. En daar kan de zender RTV-Achterhoek weer mooi gebruik van maken, ook zijn nieuwe talenten altijd welkom en neem via de contact pagina contact met ons op.

 

Onze websites:

www.4artist.nl

www.4casting.nl

www.amegroup.nl

www.rtv-achterhoek.nl

www.talent-tv.nl