RTV-Achterhoek

Word een online tv en radio zender voor het vergeten gedeelte in de Achterhoek, bij omroep Gelderland en Graafschap tv worden de gemeentes Berkelland en Oost-Gelre vergeten.

AME Group wil met RTV-Achterhoek voor de gemeentes een omroep starten dat overal ter wereld bekeken kan worden, onze programma's worden wel in de genoemde gemeentes opgenomen. Dus ook al bent u op vakantie in Frankrijk of Spanje, het nieuws uit uw gemeente hoeft u niet te missen.

 

RTV-Achterhoek bied u:

Het nieuwste nieuws van Berkelland en Oost Gelre, leuke programma's die ergens buiten en of binnen opgenomen worden.

Een regiosoap is ook een idee om te gaan produceren, maar hier moet wel een verhaallijn zijn en voldoende acteurs en beschikbare locaties.

Bedrijven kunnen ook op onze zender adverteren, of zelfs een geheel programma mede mogelijk maken door producten e.d.

Of een commercial in één van onze reclame blokken tussen de programma's door, en haal in uw regio nieuwe klanten binnen.

 

Oproep:

Voor dat RTV-Achterhoek kan starten met de productie van onze programma's en zender, voor deze productie is een goede en professionele video camera nodig.

Zo'n goede camera kost natuurlijk een boel geld zo'n € 6000;- euro, en nu willen wij vragen aan bedrijven een schenking te doen inruil voor een bedrijfsfilm.

Ooit voor of achter de camera willen staan, en woonachtig in de gemeente Berkelland of Oost Gelre? Dan is dit nu de kans!

 

Interesse in één van de bovenstaande oproepen, mail dan uw gegevens en uw functie naar rtv-achterhoek@pehvbgroup.nl